Werken bij Innova Energie

Dit is werken bij Innova Energie

Werken bij Innova Energie betekent werken in een omgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. Een omgeving waar naar elkaar geluisterd wordt, nieuwe ideeën worden gestimuleerd en waar er naast hard werken ook veel plezier met elkaar wordt beleefd.

Het familiaire gevoel binnen onze organisatie maakt onze bedrijfscultuur uniek. Dit is geen standaardpraatje, maar een punt die juist door veel van onze medewerkers regelmatig wordt benoemd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze goed verzorgde lunches, (online) borrels, relaxruimte, ping pong toernooien en FIFA-potjes tijdens de lunch!

Bij Innova Energie geloven wij in onze medewerkers, waardoor wij middels vrijheid, flexibiliteit en goede arbeidsvoorwaarden een motiverende, gezonde werkomgeving kunnen creëren. Een werkomgeving waarin jij jezelf kan ontwikkelen.

Niet alleen bouwen wij duurzame relaties met onze medewerkers, maar ook met onze klanten, partners en instanties. Wij zetten ons in voor een duurzame wereld en zoeken daarom altijd medewerkers die deze duurzaamheidsvisie onderschrijven en zich daarvoor 100% inzetten.

Binnen Innova streven we naar bevlogenheid i.p.v. tevredenheid. Wij geloven dat als jij je werk met passie doet,  je meer werkgeluk ervaart. In diverse onderzoeken die verricht zijn door externe partijen komt naar voren dat de bevlogenheid bij ons hoog is ten opzichte van de benchmark. Zich gewaardeerd voelen, samenwerken en ontwikkelmogelijkheden zijn met name de punten waar onze medewerkers enorm trots op zijn binnen Innova. Trots om hier een deel van uit te kunnen maken! 
Neela Alam
HR Manager

Ontmoet ons recruitment team

Zij zullen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk oppakken!

Kim de Vogel
HR Adviseur
Lotte de Groot
HR Adviseur

Ons kantoor