Dit vinden wij belangrijk

Onze missie

Het is onze missie om onze klanten bewust met energie om te laten gaan en ze een afgewogen keuze te laten maken op basis van gemak, duurzaamheid, prijs en innovatie.

Onze visie

Wij willen zoveel mogelijk consumenten en ondernemers voorzien in energieoplossingen die duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar zijn én opbrengsten geven voor zichzelf, de maatschappij en de economie. Zo helpen wij hen een actieve bijdrage te leveren aan de energietransitie en alle energiedoelen voor een duurzame samenleving.

Ondernemerschap en persoonlijke groei wordt gewaardeerd en gestimuleerd in de organisatie. Tijdens het inwerktraject laten we nieuwe collega's meelopen op meerdere afdelingen, waar vervolgens veel brainstormsessies uit komen. Op deze manier proberen we collega's te betrekken bij plannen. Met onze 'no-nonsense' cultuur zijn er veel mogelijkheden voor het individu om te ontwikkelen. Ook organiseren wij standaard twee keer per jaar iets voor een goed doel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het steunen van ziekenhuizen en stichtingen. Ook krijgen alle collega's 1 keer per jaar een dag vrij om vrijwilligerswerk te doen onder werktijd. 
Eelco Wessels Boer
CEO

Onze kernwaarden

Door duurzame innovatieve oplossingen makkelijk te maken kunnen we energie, tijd en geld besparen. Onze kernwaarden overlappen elkaar op veel punten, dit maakt dat de waarden elkaar versterken en aanvullen. Zo kunnen we onze missie en visie waarmaken en samen met u werken aan een duurzame toekomst.

Bevlogenheid en passie. Dat is wat wij zoeken in nieuwe collega's. Bij Innova Energie bieden wij onze medewerkers de ruimte om een eigen invulling te geven aan de functie. Dit maakt ons bedrijf divers en succesvol.
Mark Stam
CFO

Dit doen wij samen!

Naast gas en 100% groene stroom willen wij ook zoveel mogelijk positieve energie leveren aan de wereld om ons heen. Daarom steunen wij regelmatig verschillende maatschappelijke organisaties en goede doelen én werken wij soms met hun samen. Teruggeven aan de maatschappij, dat doen wij graag.

Wij bouwen niet alleen aan duurzame relaties met onze klanten, partners en instanties, maar ook met onze medewerkers. Team Innova Energie is de motor achter het succes dat we de afgelopen jaren hebben geoogst. Dit geeft aan dat we goed op weg zijn. En die weg willen we voortzetten. Alleen samen krijgen we dit voor elkaar. Daarom staan we altijd open voor medewerkers die onze duurzaamheidsvisie onderschrijven en zich daarvoor 100% inzetten.

Ik heb een aantal verschillende functies gehad binnen Innova Energie. Uiteindelijk heb ik me flink kunnen verdiepen in de afhandeling van issues op het gebied van meterstanden. Innova is een behoorlijk informeel bedrijf waarin ideeën altijd worden gewaardeerd.
Maarten van den Driest
Backoffice Medewerker