Dit is Innova Energie

Over Innova Energie

Met ruim 10 jaar ervaring in de energiebranche zijn we een stabiele leverancier en partner in energiezaken. Zowel voor onze zakelijke als onze particuliere klanten. Wij zijn gevestigd in Den Haag-Leidschenveen, maar hebben klanten door heel Nederland.

Naast gas en 100% groene stroom leveren wij ook een scala aan duurzame energieoplossingen. Denk aan zonnepanelen, infraroodpanelen, laadpalen en nog veel meer. Niet alleen denken wij mee met de best passende duurzame oplossing(en) voor de situatie van de klant, ook ontzorgen wij de klant van het gehele traject, van A tot Z. Onze collega's staan dagelijks klaar voor de klant, om op alle fronten van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan klantenservice, backoffice, sales, accountmanagers, etc.

Bij het leveren van energie leggen wij de focus op duurzaamheid. De combinatie van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn de pijlers van onze organisatie, en wij zoeken deze ambitie ook in onze nieuwe collega's

In onze organisatie zijn wij open en transparant. We steunen elkaar waar nodig en persoonlijke groei is erg belangrijk. Door het werken bij Innova Energie kan ik een mooie bijdrage leveren aan het tegengaan van de opwarming van de aarde en energiebesparing. We willen graag impact maken op mensen.
Thai Nguyen
Oprichter
In mijn werk als Klantenservice Medewerker bij Innova draai ik elke situatie om naar iets positiefs. Op die manier haal ik veel voldoening uit mijn werk. Het leukste vind ik dat ik het kan delen in mijn team, die altijd voor me klaarstaat. We werken hard maar lachen ook veel!
Denise
Klantenservice Medewerker